Inbraakschadeherstel

Een inbraak is een nare ervaring en kan zorgen voor veel schade aan jouw woning of bedrijfspand. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen en de inbraakschade te herstellen. Bij glasservice Koster – Sellen kun je terecht voor inbraakschadeherstel en reparatie van alle soorten glaswerk.

Onze ervaren glaszetters hebben de juiste kennis en expertise om de schade snel en vakkundig te herstellen. We beginnen met het opruimen van de gebroken stukken glaswerk en zorgen voor een tijdelijke afsluiting van het beschadigde gebied. Vervolgens zullen we het beschadigde glaswerk vervangen of herstellen, afhankelijk van de aard en omvang van de schade.

Bij Koster – Sellen streven we ernaar om inbraakschade snel en vakkundig te herstellen, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt. We zijn werkzaam in de regio Noord-Holland en kunnen snel ter plaatse zijn om de schade op te nemen en te herstellen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor inbraakschadeherstel en reparatie.

Uw woning voorzien van isolatieglas of
 een ruit laten vervangen?

Wij zijn gespecialiseerd in allerhande glaswerken!