Glas vervangen

Als je glas moet vervangen in jouw huis of bedrijfspand, is het belangrijk om een professionele glaszetter in te schakelen om de klus te klaren. Bij Koster – Sellen uit Beverwijk kun je terecht voor het vervangen van alle soorten glaswerk, van ramen en deuren tot spiegels en douchewanden.

Onze zeer ervaren glaszetters zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en materialen om het oude glaswerk te verwijderen en het nieuwe glaswerk te plaatsen. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas of zelfs drievoudig glas, wij kunnen het voor je regelen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten goed te informeren over de verschillende glassoorten, toepassingen en mogelijkheden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het nieuwe glaswerk.

Bij Koster – Sellen streven we ernaar om het vervangen van jouw glaswerk snel en vakkundig uit te voeren, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt. We zijn werkzaam in de regio Noord-Holland en kunnen snel ter plaatse zijn om de oude ruiten te verwijderen en nieuwe te plaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor het vervangen van jouw glaswerk. Wij staan graag voor je klaar!

Uw woning voorzien van isolatieglas of
 een ruit laten vervangen?

Wij zijn gespecialiseerd in allerhande glaswerken!