Glasschade

Als je te maken krijgt met glasschade, is het belangrijk om snel een professionele glaszetter in te schakelen om het probleem op te lossen. Bij Koster – Sellen kun je terecht voor het repareren of vervangen van alle soorten glaswerk, of het nu gaat om een gebroken raam, een beschadigde spiegel of een kapotte deur met glas.

Onze ervaren glaszetters zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en materialen om de klus snel en efficiënt te klaren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Wij begrijpen dat glasschade een onverwachte en vervelende gebeurtenis is, en daarom bieden wij onze diensten aan tegen concurrerende tarieven.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen waarborgen. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten goed te informeren over de verschillende opties en mogelijkheden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het herstel van jouw glaswerk.

Bij Koster – Sellen streven we ernaar om jouw glasschade snel en vakkundig op te lossen, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt. We zijn werkzaam in de regio Noord-Holland en kunnen snel ter plaatse zijn om de schade te beoordelen en een oplossing te bieden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor het herstellen van jouw glasschade. Onze team van ervaren glaszetters staan graag voor je klaar!

Uw woning voorzien van isolatieglas of
 een ruit laten vervangen?

Wij zijn gespecialiseerd in allerhande glaswerken!